Elk bloemblaadje of takje van een boom wil graag groeien en bloeien. Net als u en ik; Ook u kunt zich altijd verder ontwikkelen…

  Over Gudi Baars

  Op professionele wijze laat ik je ‘werk maken van jouw passie’; zodat jij jouw talenten kunt (her)ontdekken, optimaal (verder) kunt ontwikkelen en in kunt zetten met als resultaat een win-win situatie voor mens en organisatie.

  Achtergrond

  Sinds 2008 ben ik werkzaam als loopbaanprofessional. Ik ben sterk praktisch, oplossingsgericht en serieus in mijn vak. Met relativeringsvermogen en humor kom ik vaak snel tot de kern. Ik heb gewerkt in verschillende organisaties op het gebied van HRM, opleidingen, training- en organisatieontwikkeling. Deze jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven en de overheid zorgen ervoor,  in combinatie met mijn up-to-date kennis van de arbeidsmarkt, dat ik effectief en resultaatgericht jouw (mobiliteits)vraag beantwoord.

  Waarom werken met WorkSpace Center?

  • Korte trajecten: snel bij de kern van de problematiek.
  • Inzet van COTAN-proof vragenlijsten en testen
  • Eén aanspreekpunt tijdens het hele traject.
  • Veel ervaring met loopbaanadvies, coaching, training, spoor 1 en 2 begeleiding.

  Noloc erkend loopbaanprofessional

  Ik ben een Noloc erkend loopbaanprofessional. Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs.

  Om de Noloc erkenning te verkrijgen wordt je getoetst aan de hand van een aantal beroepscriteria. Noloc vindt het belangrijk dat deskundige, kwalitatief hoogwaardige loopbaanprofessionals en jobcoaches herkenbaar zijn voor zowel opdrachtgevers als cliënten. Daarom stimuleert zij beroepserkenning.